Ο Θεόφιλος Καλλιτσάρης αθλητικός διευθυντής στις Ελπίδες Καρδίτσας

Gazzetta team
Ο Θεόφιλος Καλλιτσάρης αθλητικός διευθυντής στις Ελπίδες Καρδίτσας

bet365

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησαν οι Ελπίδες Καρδίτσας, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με τον Θεόφιλο Καλλιτσάρη, που ανέλαβε ως αθλητικός διευθυντής.

Οι Ελπίδες Καρδίτσας έχουν εδώ και καιρό αρχίσει να κινούνται σε πολύ επαγγελματικά πρότυπα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και συνεχίζουν τις εξαιρετικές κινήσεις, συμπληρώνοντας το παζλ που θα φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Πέρυσι, η ομάδα της Καρδίτσας είχε λάβει συμμετοχή στο Champions League και ύστερα από μία δύσκολη σεζόν θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τον Θεόφιλο Καλλιτσάρη, που αναλαμβάνει ως αθλητικός διευθυντής. Αυτό το πόστο θα είναι συμπληρωματική απασχόληση στο βασικό επάγγελμά του, καθώς θα συνεισφέρει στον τομέα της αθλητικής ψυχολογίας των αθλητριών. Θα προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε δύσκολους αγώνες και θα δίνει ώθηση στην ομάδα με τις διεθνείς γνωριμίες και τις επαφές του στον ποδοσφαιρικό κύκλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η συνεργασία αυτή θα βελτιώσει σημαντικά τον σχεδιασμό και την οργάνωση του συλλόγου μας, θα εκπληρώσει αποτελεσματικά τους στόχους μας στην εξειδίκευση του προσωπικού στον κάθε τομέα ξεχωριστά, θεωρώντας την ψυχική υγεία των αθλητών και του προσωπικού μας ως βασικό στοιχείο για την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους!

Ο Θεόφιλος με τις γνώσεις του και τις επαγγελματικές του διασυνδέσεις θα αποτελέσει καταλύτη στην προσπάθεια της ομάδας να ενταχθεί σταδιακά σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης σύμφωνα με το πλάνο και τους στόχους της ομάδας μας!

Η έλευση του, μάλιστα, έχει ως αποτέλεσμα οι Ελπίδες Καρδίτσας να προσελκύσουν συνεργάτες Παγκόσμιας Φήμης και κύρους, οι οποίες βρίσκονται προ των πυλών! Έπεται συνέχεια...», αναφέρει ο σύλλογος, πριν παρουσιάσει το πλούσιο βιογραφικό του νέου συνεργάτη του.

 

Τελευταία Νέα