Σήμερα η βράβευση της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Αγίας Παρασκευής

Gazzetta team
Σήμερα η βράβευση της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Αγίας Παρασκευής

bet365

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής - Στη σημαντική αυτή στιγμή για τις αθλήτριές, την προπονητική ομάδα και την διοίκηση του Α.Ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο Δήμαρχος κος Γιάννης Σταθόπουλος θα βραβεύσει την Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία και την ΑΝΟΔΟ στην Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Παράλληλα με την Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα βραβευθούν και οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ της Αγίας Παρασκευής για την είσοδο της ομάδας στο FINAL FOUR του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ που διοργανώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και θα διεξαχθεί στο ΒΟΛΟ από τις 8 - 10 Ιουνίου 2018. Η ομάδα των Κορασίδων θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις της και το ταλέντο της την είσοδό της στο μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Η σημαντική εκδήλωση του Δήμου θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα