Τα «έσπασαν» οι οπαδοί της Καλαμάτας στον Ασπρόπυργο

Gazzetta team
Τα «έσπασαν» οι οπαδοί της Καλαμάτας στον Ασπρόπυργο

bet365

Σοβαρές φθορές στην κερκίδα που τους φιλοξένησε, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ασπρόπυργου προκάλεσαν οι οπαδοί της Καλαμάτας, μετά τη συντριβή της ομάδας τους με 5-0.

Το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής μεταξύ Ασπρόπυργου και Καλαμάτας αποδείχθηκε τέτοιο μόνο στα... χαρτιά, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-0 κι έγιναν το μέγα φαβορί για την άνοδο.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων μάλιστα προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια, τόσο κατά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας τους, όταν εκτόξευσαν φωτοβολίδες και αντικείμενα προς πάσα κατεύθυνση, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα μετά την έναρξη του β' μέρους άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Γιάννη Χριστόπουλο και τους παίκτες του, ενώ με τη λήξη πετούσαν τσιμέντα και μπουκάλια προς τους οπαδούς του Ασπρόπυργου, έσπασαν καθίσματα κι ανάγκασαν την Αστυνομία να επέμβει με χημικά.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και πίσω από τη θύρα στην οποία βρέθηκαν, στα βοηθητικά γήπεδα του Ασπρόπυργου, όπου πέταξαν αντικείμενα, καθίσματα και άλλα, δίνοντας εικόνα διάλυσης στον χώρο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα