Καταγγελία στη Γ' Εθνική για ρατσιστική επίθεση: «Καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καταγγελία στη Γ' Εθνική για ρατσιστική επίθεση: «Καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια»

bet365

Σε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από παράγοντας της Καβάλας προχώρησε ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης. Ανδρέας Μκρτσιάν.

Το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του ντέρμπι για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στην ΑΟΚ και το Νέστο Χρυσούπολης. Οι δύο ομάδες από το Νομό Καβάλας διεκδικούν την άνοδο και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ηλεκτρισμένη.

Ωστόσο σύμφωνα με το sportsaddict.gr, η κατάσταση στην αναμέτρηση ξέφυγε με τον αρχηγό της Νέστου Χρυσούπολης να πέφτει θύμα ρατσιστικής επίθεσης από άνθρωπο της Καβάλας.

Ο Μκρτσιάν σε ανάρτηση του σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τονίζει πως το ρατσιστικό παραλήρημα είχε φυλετικό περιεχόμενο.

«Προς τον “μεγαλοπαραγοντα” της πλάκας που στο παιχνίδι Καβαλα-Νεστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχάματα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μκρτσιάν.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα