«Απόδραση» στο 94' για τον Πανηλειακό!

Gazzetta team
«Απόδραση» στο 94' για τον Πανηλειακό!

bet365

Με ένα γκολ στο 94', στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Πανηλειακός... απέδρασε με τρίποντο από την Ρόδο καθώς επικράτησε με 2-1 του Φοίβου Κρεμαστής!

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον «ήρωα του αγώνα» Μπαρμπαρούση στο 23′ , όπου μετά από σέντρα του Νικολόπουλου με εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έσκασε τρεις φορές μέσα στην μικρή περιοχή και με ολιγωρία της αμυντικής λειτουργίας του Φοίβου, ο παίκτης του Πανηλειακού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πλασάρει και να σκοράρει.

Στο 38′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τον Φοίβο, με εύστοχο πλασέ του Πατσίλη. Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία φτάνουμε στο 94′ όταν ο Σταθάτος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πασάρει στον Μπαρμπαρούση, αυτός πλασάρει ιδανικά κάτω από τα πόδια του Μιχαλάκη γράφοντας το τελικό 1-2.

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης, Στελλάς (88′ Καραγεωργίου), Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλης, Τζελάι, Πατσίλης (60′ Μπανουσάι), Αρφαράς (80′ Πεταυράκης), Χατζησάββας, Ορφανίδης
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Καμβύσης (80′ Βουργουτζής), Σταθάτος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος (88′ Τσιγκρίλας), Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος (60′ Μπάρκας), Νικολόπουλος

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα