Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Προοδευτική! (vid)

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Προοδευτική! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Προοδευτική! (vid)

bet365

Πέρασε κι από την Ρόδο η Προοδευτική, η οποία επικράτησε 0-1 της τοπικής ομάδας και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Ασταμάτητη είναι η Προοδευτική! Η ομάδα του Κορυδαλλού, κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα, μιας και επικράτησε 0-1 της Ρόδου στο ένα από τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άγγιξαν το γκολ στο 21' με τον Μπαγκουρά, όμως το 0-0 έμεινα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Πάρη Ανδράλα μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 50', όταν ο Μπαγκουλά ξανά βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαντίκο αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Τελικά η μπάλα... τιμώρησε την Ρόδο και η Προοδευτική στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς σκόραρε! Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπέλερι έπιασε ένα τρομερό σουτ από 30 μέτρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα οι αμυντικοί της Προοδευτικής έκλεισαν καλά τους διαδρόμους με αποτέλεσμα η Ρόδος να μην απειλήσει ποτέ και το 0-1 να μείνει μέχρι τέλους. Πλέον η Προοδευτική περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα στο άλλο ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό και Διαγόρα, ώστε να δει πόση διαφορά θα έχει από την δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Δαβρής, Υμεραλιλάι, Μρκτσιάν, Αποστόλου (59' Πάλλας), Μίνγκας, Κουρούπης, Αυγενικού, Παβίσεβιτς (27 Λέκκας - 69' Σερτζίνιο), Μπαγκουρά, Πινδώνης (77' Βολονάκης)

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουϊρουκίδης (84' Πέπας), Μπέλερι (90+3' Ζήκος), Κανελλόπουλος (65' Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (57' Βλάχος)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα