Προοδευτική - Ιάλυσος 3-2

Προοδευτική - Ιάλυσος 3-2

Νίκος Μαρούδας
Προοδευτική - Ιάλυσος 3-2

bet365

Η Προοδευτική αν και είδε το 2-0 να γίνεται 2-2, στο 90' σημείωσε το γκολ της νίκης και πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο, μένοντας για ακόμα μια αγωνιστική μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής!

Πολύ σκληρή για να... πέσει από την κορυφή η Προοδευτική! Οι «βυσσινί», με αυτογκόλ του Αρχοντούλη στο 90', πήραν ακόμα μια σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στον Ιάλυσο και παρέμειναν στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Παναθηναϊκος – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ομάδα του Κορυδαλλού, βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 7' με ένα πανέμορφο γυριστό σουτ του Κουϊρουκίδη, ενώ 21 λεπτά αργότερα έδειχνε πως θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι... Συγκεκριμένα, ο Διλαβέρης με ένα πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα τελικά... Στο 41' και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Μπεγλετσής μείωσε σε 2-1 κι έβαλε τον Ιάλυσο στο παιχνίδι.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ τον Φαβάλι. Ωστόσο, ο άσος του Ιάλυσου βρήκε και πάλι δίχτυα στο 52'. Αφού πέρασε με υπέροχη κίνηση όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον Μπαντίκο για το 2-2. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε... φωτιά, με την «Προο» να θέλει το γκολ της νίκης, αλλά την ομάδα της Ρόδου να απειλεί χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά η λύτρωση για τους «βυσσινί» ήρθε στο 90'. Σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πέππα, αυτός έκανε το σουτ, την έστειλε πάνω στον Αρχοντούλη κι αυτός άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2 τη Προοδευτικής, το οποίο την κράτησε και μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνθέσεις:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πολιανίδης (75′ Τσαλαούσης), Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Χρήστου (60′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (85′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Δηλαβέρης (68′ Πέππας).

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χριστόφ (36′ Μπεγκλετζής) (86′ Μπεγκλετζής), Τσούπρος, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Καμπλιώνης, Πόποβιτς, Δελαπόρτας, Φαβάλι

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα