Τον ανιψιό του Γεωργιάδη του Χαραλάμπους ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας

Newsroom
Ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης

bet365

Τα χνάρια του θείου, Γιώργο Γεωργιάδη του Χαραλάμπους ακολουθεί ο 17χρονος Χαράλαμπος Γεωργιάδης ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Δόξα Δράμας.

Στην μεγάλη Δόξα Δράμας που μεσουρανούσε στην Α' Εθνική, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε συνεχίζοντας μετά την μεγάλη του καριέρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Νιούκαστλ ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους. Στους «μαυραετούς» θα αγωνίζεται πλέον και ο ανιψιός του σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Δράμας ανακοίνωση την απόκτηση του Χαράλαμπου Γεωργιάδη αναφέροντας τα εξής: «Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι η έβδομη μεταγραφική προσθήκη είναι ο νεαρός Χαράλαμπος Γεωργιάδης. Γεννημένος στις 10/02/2007 με καταγωγή από τις Κρηνίδες Καβάλας, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και στις δύο πλευρές.

Ήρθε στο σύλλογο μας από τις ακαδημίες της Ξάνθης το καλοκαίρι του 2022 και αγωνίστηκε με την Δόξα Β’ όπου ήταν στους πρώτους σκόρερς της ομάδας μας. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Καλαμώνα όπου και εκεί συγκαταλέγεται τους πρώτους σκόρερς, Έχει πολύ κοντινή συγγενική σχέση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Γεωργιάδη που διαθέτει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ομάδα μας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα