Νίκη Βόλου - Τρίκαλα 2-0

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Τρίκαλα 2-0

bet365

Μεγάλη νίκη για τη Νίκη Βόλου με 2-0 επί των Τρικάλων, με τους πρωτοπόρους της Football League να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την πρώτη τους ήττα μετά από 13 αγωνιστικές γνώρισαν τα Τρίκαλα στη Football League. Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας ηττήθηκαν με 2-0 μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου, η οποία πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο που την ανέβασε -προσωρινά τουλάχιστον- στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 22' τα Τρίκαλα έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση και στο 23' ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με διπλή προσπάθεια του Ντομίνγκες που έγραψε το 1-0.

Τα Τρίκαλα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και... τιμωρήθηκαν. Στο 76' η μπάλα άλλαξε πορεία έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, κοντράροντας πάνω στον Λώττα, καταλήγοντας στα δίχτυα για το τελικό 2-0 της Νίκης Βόλου.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (91′ Βοσνιάδης), Τσιώλης (46′ Καμπαγιέρο), Κρουθ, Ροχάνο (86′ Καπός).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Νιάρος (75′ Ντόσης), Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (81′ Γρηγορόπουλος), Πελάεθ, Σταματής (56′ Τσίπρας).

- Στην Gallery δείτε βαθμολογία και πρόγραμμα από το site της Football League.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα