Νίκες για τους πρωτοπόρους της Football League (vid)

Gazzetta team
Νίκες για τους πρωτοπόρους της Football League (vid)

bet365

Τρίκαλα, Ιωνικός και Βέροια συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα της Football League. Ήττα σοκ από τον Θεσπρωτό για την Καλαμάτα, νίκησε την Τρίγλια ο Ολυμπιακός Βόλου στο 0-0 έμειναν Διαγόρας και Βέροια.

Τρίκαλα - Ιάλυσος 3-0

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησαν σήμερα τα Τρίκαλα, μετά το 3-0 που επικράτησαν του Ιάλυσου. Οι «Σακαφλιάδες» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15' με τον Λώττα. Αμέσως μετά (20') διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αλεξιτς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λώττας στο 48' με νέο σουτ.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Βέρτζος. Νιάρος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Γιαννίτσης (58′ Αϊβάζογλου), Παπαγεωργίου, Τσίπρας, Άλεξιτς (46′ Ελευθεριάδης), Πελάεθ (58′ Πέλκας), Λώττας.
Ιάλυσος (Χοσάδας): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου (46΄Πετράκης), Καραμανώλης (85′ Οικονόμου), Πεταυράκης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Γιώργου, Χατσηδίμπας.

Ιωνικός - Ασπρόπυργος 2-0

Από κοντά συνεχίζει να κοιτά την κορυφή και τα Τρίκαλα ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Ασπρόπυργου στη Νεάπολη.

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και στο 39' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μουστάκης σέντραρε και ο Κρητικός πλάσαρε για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Ασπρόπυργος απείλησε με την έναρξη αλλά από εκεί και πέρα οι Νικαιώτες και πάλι κυριάρχησαν.

Έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά στο 78', έφτασαν στο 2-0 με τον Καλλέργη και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο έδωσε ακόμα τρεις βαθμούς στον Ιωνικό και τον διατήρησε στη δεύτερη θέση.

Iωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Καλλέργης, Κρητικός (79′ Καλογέρης), Μακρίδης (69′ Μάναλης), Σμυρλής (64′ Γκούφας)

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης (89′ Κωνσταντινίδης), Γκατσολάρι, Βασιλείου (80′ Ζαχαρός), Πίντο, Σρέτσκοβιτς

Βέροια - Νίκη Βόλου 3-0

Σταθερά στο κυνήγι της δυάδας στη Football League η Βέροια η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 της Νίκης Βόλου κι έμεινε στο -3 από τον δεύτερο Ιωνικό.

Το σκορ άνοιξε στο 27' ο Σιμόνι, δείχνοντας πως η Βέροια θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην έφτασε σε κάποιο άλλο τέρμα, αλλά αυτό έγινε στην επανάληψη.

Χρειάστηκε το παιχνίδι να φτάσει στο 85', για να σκοράρει ο Μπλέτσας το 2-0, πριν ο Ταΐρης στο 91' διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (71′ Ταΐρης), Μπλέτσας, Πασάς (88′ Μεληκιώτης), Σιμόνι (78′ Σκαθαρούδης).

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Αλιατίδης (65′ Κυριακίδης Κ.) Κυριακίδης, Παγώνης, Μπαλάφας, Μπιτσακος, Ράγιο, Λόπεζ, Ντομίνγκεζ (79′ Μασκουνιάν), Κάπος, Τσιώλης (72′ Ιορδανίδης).

Θεσπρωτός - Καλαμάτα 3-1
Βαθμολογική ανάσα πήρε σήμερα ο Θεσπρωτός, που κέρδισε 3-1 την Καλαμάτα στο ντέρμπι της ουράς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Κόλλα και στο 42' ο ίδιος παίκτης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 42'. Ο Ραμίρεζ στο 50' διπλασίασε τα τέρματα του Θεσπρωτού, ο οποίος στο 61' είχε δοκάρι με τον Κασσωτάκη και τελικά «κλείδωσε» τη νίκη του στο 63' με το δεύτερο γκολ του Ραμίρεζ. Η «Μαύρη Θύελλα» μείωσε στο 79' με τον Ράκιτς (είχε και δοκάρι λίγο πριν το φινάλε), ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σερβιλάκη στο 84'.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Σερβιλάκης, Δημήτρουλας, Νόνης, Σταυρίδης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Ευθυμίου, Γώγος, Μπίκας, Κολλάς
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Καζβιρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Γιόκιτς (52' Οσμανιτς), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (57' Γκλεγκέρια), Μπάμπης, Ράκιτς

Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια 3-1

Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στην Τρίγλια, την οποία και κέρδισαν με 3-1.

Ο Πόζογλου... έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του στο 19', όταν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42' με τον Πότσι να κάνει το 1-1.

Στην επανάληψη όμως, ο Μπουτζίκος στο 67' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-1 κι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος τελικά επικράτησε 3-1 χάρη σε τέρμα του Τσίτα στο 81', ενώ στο 83' αποβλήθηκε ο Σερβιλάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Φαζός, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης (46' Τσίτας), Ράντι (46' Παπαϊωάννου), Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου (79' Στεφάνοβιτς).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Νίκος Καραμπετάκης): Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Κουρέλλας, Πότσι, Σαρβανίδης (71' Έππας), Αμαραντίδης (53' Παπαδημητρίου), Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα (82' Μαντζίρης), Λεμονής.

Διαγόρας Ρόδου - Καβάλα 0-0
Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση της Καβάλας, όπου η ομώνυμη ομάδα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Διαγόρα. Το ματς όμως είχε φάσεις, όπως εκείνη των γηπεδούχων στο 7' με τον Καθάριο και των φιλοξενουμένων στο 14' με τον Μελισσόπουλο. Στο δεύτερο μισό επίσης υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ στο 52' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Γλύνου.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Θεοχάρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι 46′ Αθανασίου), Πινιώτης (67′ Πατσαρούχας), Γλύνος, Μπουρλάκης (88′ Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.
Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Στίκας, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Μελισσόπουλος (84′ Βόσαλικ), Β. Παπαδόπουλος (68′ Παυλίδης), Μαρκόπουλος, Καθάριος (64′ Ορφανίδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα