Νίκη Βόλου - Ιωνικός 1-2

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Ιωνικός 1-2

bet365

Ο Ιωνικός πέρασε από τον Βόλο επικρατώντας 1-2 της Νίκης και έπιασε την Καλαμάτα στην κορυφή περιμένοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Μπέτις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Σημαντικό διπλό για τον Ιωνικό στην έδρα της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Νίκαιας, επικράτησε 1-2 σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, με τους φιλοξενούμενους να πατούν κορυφή.

Το σκορ άνοιξε ο Γκούφας με πλασέ μετά από σέντρα του Καλλέργη για τον Ιωνικό στο 24'. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κάπος ισοφάρισε σε 1-1, αλλά η ισοφάριση ήταν προσωρινή μιας και ο Ιωνικός έφτασε άμεσα στο 1-2 με σουτ του Μάναλη στο 56'.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Γκούφας είδε την δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε αφήνοντας τον Ιωνικό με 10 παίκτες, με την αριθμητική ισορροπία να επιστρέφει στο 84', όταν αποβλήθηκε ο Γκαρσία από την Νίκη Βόλου.

Πλέον ο Ιωνικός περιμένει τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής για να δει αν θα καταφέρει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Κυριακίδης Σ., Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (70’ Τσιώλης), Παγώνης (85’ Βοσνιάδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος (40’ Ντομίνγκεθ), Ιορδανίδης, Γκαρσία, Μασκουνιάν, Καπός.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Τάφας, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Τσιριγώτης (46’ Μάναλης), Τιεντσέ, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (74’ Σμυρλής), Κρητικός, Γκούφας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα