Ισόπαλο το ντέρμπι Τρίκαλα - Καβάλα, εντός έδρας... γκέλα για την Βέροια

Gazzetta team
Ισόπαλο το ντέρμπι Τρίκαλα - Καβάλα, εντός έδρας... γκέλα για την Βέροια

bet365

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν τα Τρίκαλα και η Καβάλα στο ντέρμπι του Σαββάτου στη Football League. Άφησε βαθμούς στην έδρα της η Βέροια απέναντι στον Ασπρόπυργο (1-1).

Τρίκαλα - Καβάλα 0-0

Σε ένα ματς που δεν είχε πολλές ή πολύ μεγάλες φάσεις Τρίκαλα και Καβάλα έμειναν στο 0-0. Το παιχνίδι πάντως στο 71ο λεπτό είχε μία μικρή σύρραξη και διακοπή. Πριν την σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χρήστου Αρχοντίδη. Στο 29' ένα σουτ του Πελάεθ των Τρικάλων βρήκε κόντρα και έφυγε κόρνερ. Στο 45' ο συμπαίκτης του Τεγούσης είχε ένα σουτ έξω.

Στο 72' ο ΑΟ Τρικάλων ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Τεγούση. Στο 81' ο Μαρκόπουλος είχε μία κεφαλιά που μπλόκαρε ο Γιακουμής.
Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (56′ Παπαγεωργίου), Τσίπρας (86' Καμπλιώνης), Σταματής, Ελευθεριάδης (53′ Λώττας) & Γρηγορόπουλος.
Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Βόσαλικ, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Καθάριος (45' Ορφανίδης), Χαντί (57′ Θωμαϊδης) & Μαρκόπουλος (81′ Παπαδόπουλος).

Βέροια - Ασπρόπρυγος 1-1

Εντός έδρας στραβοπάτημα επιφύλασσε η 5η αγωνιστική της Football League για την Βέροια.

Μετά την ήττα από την Καβάλα, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας απέναντι στον Ασπρόπυργο, με τους φιλοξενούμενους να «σώζουν» έναν πολύ σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου χάρη σε γκολ του Κάνουλα στο 49’ με ιδανικό πλασέ, όμως η Ένωση κυνήγησε την ισοφάριση και τελικά την πέτυχε στο 75’ όταν ο Σρέτσκοβιτς εκμεταλλεύθηκε την ασθενή επέμβαση του Βοσνιάδη από το σουτ του Ζγκούρη και σκόραρε φέρνοντας τα πράγματα σε ισορροπία. Από εκεί και πέρα, πάλεψε για να κρατήσει τον βαθμό και στο τέλος τα κατάφερε, αν και οι «κυανέρυθροι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 82’ όταν η κεφαλιά του Στάμου κατέληξε στο δοκάρι.

Έτσι, η Βέροια έμεινε για δεύτερο σερί ματς μακριά από τη νίκη και έχασε την ευκαιρία να πιάσει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας την Καλαμάτα, μετακινούμενη απλά στους 8 βαθμούς Για τον Ασπρόπυργο αυτή ήταν η 3η ισοπαλία από την αρχή της σεζόν, όντας στη μέση της κατάταξης με 6 βαθμούς

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Πέντα, Χαντζάρας, Πασάς, Σιμόνι.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκατζολάρι, Ζαχαρός, Βασιλείου, Σρέτσκοβιτς, Κάκκο, Ζγκούρη.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα