Ιάλυσος Ρόδου: Νέος προπονητής ο Καραμπετάκης

Gazzetta team
Ιάλυσος Ρόδου: Νέος προπονητής ο Καραμπετάκης

bet365

Την πρόσληψη του Νίκου Καραμπετάκη ανακοίνωσε ο Ιάλυσος Ρόδου, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Οι Ροδίτες επικράτησαν μεν της Κέρκυρας και προκρίθηκαν στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο δεν θα πορευτούν μαζί με τον Σάκη Παπαβασιλείου, αποφασίζοντας απο κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.

Έτσι, αφού πρώτα αυτή έγινε γνωστή την Τετάρτη (02/10), σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε γνωστός και ο αντικαταστάτης του. Αυτός είναι ο Νίκος Καραμπετάκης, που πέρυσι διετέλεσε για μερικά παιχνίδια πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου, του οποίου ήταν βοηθός, ενώ παρέμεινε στο ίδιο πόστο και στο πλευρό του Χάιμε Βέρα.

Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν επίσημα την πρόσληψη του Έλληνα προπονητή: «Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη. Είναι 48 ετών γεννημένος στην Καβάλα και έχει προπονήσει στο παρελθόν σε Εθνικές Κατηγορίες τις ΑΕ Πιερέων, Άρη Ακροποτάμου και Νέστο Χρυσούπολης. Ο κ. Καραμπετάκης έχει εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ, όπως και του Χάιμε Βέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα