Ηρακλής: «Φρένο» από ΑΕ Καραϊσκάκης για ΑΦΜ!

Gazzetta team
Ηρακλής: «Φρένο» από ΑΕ Καραϊσκάκης για ΑΦΜ!

bet365

Ακόμα μια κλειστή πόρτα συναντά ο Ηρακλής στην προσπάθειά του να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία από την Football League, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Καραϊσκάκης, τόνισε πως δεν μπαίνει στη διαδικασία καμιάς συζήτησης για το ΑΦΜ με τον «Γηραιό».

Ως ύστατη λύση για να μην καταλήξει στη Γ' Εθνική, είχαν στον Ηρακλή μια τυχόν συμφωνία με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την εξαγορά του ΑΦΜ και την μεταφορά της έδρας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη μετά και το... ναυάγιο με τον ΝΠΣ Βόλος. Ωστόσο, φαίνεται πως μπαίνει τέλος και σε αυτό το ενδεχόμενο, με τον ιδιοκτήτης της ομάδας της Άρτας, Οδυσσέα Δράκο, να είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στη «Live Sport»:

«Δεν μπαίνει καν σε συζήτηση θέμα ΑΦΜ, δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ μένω στην Άρτα, πρέπει να αλλάξω τόπο διαμονής. Κατ’ αρχάς δεν το πιστεύω. Τα είχαν όλα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα. Με πολύ λίγα χρήματα θα ήταν στη θέση μου. Θεωρώ ότι όλα γίνονται για διαπραγματευτικούς λόγους. Και αν υπάρχει ενδιαφέρον δεν αφορά εμάς, αλλά τον Βόλο».

Αυτό σημαίνει πως το αδιέξοδο παραμένει στον Ηρακλή, με την ομάδα να είναι πιο κοντά από ποτέ στη Γ' Εθνική, μιας κι έχει παρθεί η απόφαση να μην συμμετάσχει στη νέα Football League.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα