Ελευθεριάδης: Ο άνθρωπος της... μίας επαφής (vid)

Ελευθεριάδης: Ο άνθρωπος της... μίας επαφής (vid)

Gazzetta team
Ελευθεριάδης: Ο άνθρωπος της... μίας επαφής (vid)

bet365

Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ Football League ένας μη κλασικός «φουνταριστός», που όμως πέτυχε όλα τα γκολ του μέσα από τα αντίπαλα καρέ
Η Β' Εθνική είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό «σχολείο» και πολλοί παίκτες της μεγάλης κατηγορίας «ψήθηκαν» σε αυτή. Την ίδια στιγμή έχει «αναθρέψει» και «9αρια» που... σκοτώνουν, καθώς στο παρελθόν πέρασαν από τις... αλάνες της παίκτες όπως οι Σαϊτιώτης, Σολάκης, Ζουρούδης, Κάμπας, Καούνος, ενώ νωπή είναι ακόμη η σεζόν που έκανε πέρσι ο Μάνος.
Πλέον όμως «βγάζει» και φτερά, καθώς στην αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, έλαμψε το άστρο του Χρήστου Ελευθεριάδη. Μάλιστα μετά από πολλά χρόνια ένας μη κλασικός «φουνταριστός» πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, καθώς ο 27χρονος ακραίος βρήκε στόχο 16 φορές, όσες και ο Μπιανκόνι του Πλατανιά, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Μάλιστα με την επιθετική του συγκομιδή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στα 10 από τα 30 ματς των Αχαιών, ενώ υπάρχει το εξής στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο.
Ολα τα τέρματά του ήταν μέσα από το αντίπαλο «κουτί». Παρότι αγωνίζονταν ως εξτρέμ (δεξιά ή αριστερά), σκόραρε από θέση φορ (εκτός από ορισμένα πέναλτι) και μάλιστα με μόνο μία επαφή. Π.χ. με τον Ηρακλή πήρε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, εκμεταλλεύτηκε την πρώτη απόκρουση του γκολκίπερ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τη Δόξα στο 2-2 των καθυστερήσεων έκανε κίνηση στο πίσω δοκάρι (είχε ισοφαρίσει και σε 1-1 όταν πήρε το «ριμπάουντ»), ενώ και στο ντέρμπι κόντρα στην Κέρκυρα πλάσαρε αμέσως. Γκολ «καρμπόν» με εκείνο κόντρα στους «μαυραετούς» σημείωσε απέναντι στον Πλατανιά και γενικότερα, επί χάρτου ήταν στον ασβέστη, στην ουσία όμως τον βλέπαμε στράικερ και «ψυχρό» εκτελεστή.
Πλέον ο Ελευθεριάδης προβάλει ως το next big thing της Football League και μπορεί να λογίζεται πως ο... άνθρωπος της... μίας επαφής.
Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΓΚΟΛ/ΑΣΙΣΤΣΚΟΡΚΕΡ. ΒΑΘΜΟΙ
Ηρακλής1/01-02
Αήττητος1/01-11
Δόξα Δράμας1/01-11
Εργοτέλης1/01-20
Τρίκαλα1/02-12
Πλατανιάς1/01-02
Ηρόδοτος0/11-02
Κέρκυρα1/01-02
Σπάρτη2/03-23
Απόλλων Λ.1/01-02
Δόξα Δράμας2/02-21
Κισσαμμικός1/01-30
Πλατανιάς2/03-40
Κέρκυρα1/02-00
ΣΥΝΟΛΟ16/118
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα