Φιέστα ανόδου με Μπέο για τον Βόλο (pics)

Gazzetta team
Φιέστα ανόδου με Μπέο για τον Βόλο (pics)

bet365

Φιέστα ανόδου σε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Νεάπολη έκανε ο ΝΠΣ Βόλος, που με τον Αχιλλέα Μπέο παρόντα πανηγύρισε τον προβιβασμό του στη Super League 1 της σεζόν 2019/20.

Φιλική ήττα, που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου γνώρισε από τον Άρη η τοπική ομάδα, που πανηγύρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας για τη σεζόν 2018/19 και την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία, μόλις δυο χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Το γκολ του Παυλίδη έκρινε την αναμέτρηση, που δεν συγκέντρωσε τα βλέμματα λόγω της εξέλιξής της, αλλά για το πανηγυρικό κλίμα στο τέλος του. Τότε, παρουσία του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ξεκίνησε μια εντυπωσιακή γιορτή για τον παρθενικό προβιβασμό του συλλόγου Super League.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης

Άρης (Σ. Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος (46΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης, Ροζ (46΄Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78΄Μέρο), Ιντζόγλου (66΄Βαλεριάνος), Σαββίδης (78΄Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62΄Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46΄Μαρτίνες), Γιουνές (46΄Σταματής)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα