Ηρόδοτος - Πλατανιάς 0-4

Gazzetta team
Ηρόδοτος - Πλατανιάς 0-4

bet365

Θρίαμβος για τον Πλατανιά στο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, καθώς η ομάδα των Χανίων επικράτησε 0-4 βάζοντας τα τρία τέρματα μέσα σε 10 λεπτά!

Στη δεύτερη θέση της Football League βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά τη νίκη με 0-4 επί του Ηροδότου στο Ηράκλειο. Το ντέρμπι της Κρήτης ήταν τέτοιο μέχρι και το 67ο λεπτό.

Τότε ο Ανδρέου έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, με τον Πλατανιά να ανοίγει το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα. Ο ίδιος στο 73' με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2, ενώ το δεκάλεπτο φωτιά για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώθηκε στο 77', όταν ο Καραγκούνης με σουτ έκανε το 0-3.

Το παιχνίδι φαινόταν πως θα λήξει με αυτό το 0-3, όμως ο Πλατανιάς βρήκε ακόμα ένα τέρμα sto 90', με σουτ του Παπουτσογιαννόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις:

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός (81′ λ.τ Αμαραντίδης), Χατζηλιάδης (70′ Ηλιάδης), Ανδρέου, Παπαγγελής (46′ Ζιώγας), Κασαπάκης, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Γκούφας.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης (86′ Σμυρλάκης), Ουές, Τσαμούρης, Ρουσάκης, Μποσέτι, Παπανικολάου (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λουκίνας, Μπιανκόνι (12′ λ.τ Μπουρτζιτίδης), Νίλι, Κόρτσταμ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα