Ηρακλής - Δόξα Δράμας 0-0

Gazzetta team
Ηρακλής - Δόξα Δράμας 0-0

bet365

Η πρεμιέρα του Μαρσέλο Τροϊζι στον πάγκο του Ηρακλή δεν συνδυάστηκε με νίκη. Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Γηραίος έμεινε στο 0-0 με την Δόξα Δράμας.
Σε ένα αρκετά κακό ματς Ηρακλής και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 στην έδρα του Γηραιού. Με το 0-0 δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά στην βαθμολογική θέση των ομάδων, παρά μόνο την... βελτίωσαν κατά έναν βαθμό. Η Δόξα παραμένει στην 10η θέση με 32 βαθμούς και ο Ηρακλής στην 11η θέση με με 31 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν και τόσες πολλές. Στο 30' ο Ρόβας ευρισκόμενος απέναντι από τον Μένκα σουτάρει στα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα και στην συνέχεια της φάσης στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 48' ο Ντούνης πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 57' υπήρξε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μένκα λέει «όχι» στον Ντούνη που πήγε να απειλήσει για το 1-0. Η Δόξα είχε και αυτή μία καλή στιγμή στο β' μέρος για να κλείσει το ματς στο στείρο 0-0.
Ηρακλής (Τροΐζι): Γιαγκιόζης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας (78′ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Ντούνης (84′ Παπαδόπουλος), Κλέιτον, Ρόβας & Γκι (46′ Ορφανίδης).
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (76′ Λεμονής), Ροτζέριο (90+3′ Μαρτίνεθ), Μπαϊκαρά & Κρητικός (64′ Κρούθ).
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα