ΑΕ Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή 0-1

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή 0-1

bet365

Με γκολ του Πολίμου στο 89', η Παναχαϊκή επικράτησε του Καραϊσκάκη 0-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε...

Σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση βρίσκεται και πάλι η Παναχαϊκή, που τα βρήκε σκούρα στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη, αλλά με τέρμα του Πολίμου στο 89' έφυγε με το διπλό και μείωσε στον πόντο την απόσταση από τον Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται την Κυριακή.

Οι Πατρινοί, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και στο 18' έχασαν την μεγάλη ευκαιρία τους για το 0-1. Συγκεκριμένα, ο Ελευθεριάδης έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα.

Η πίεση της Παναχαϊκής συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όμως το γκολ δεν ερχόταν... Τελικά ήρθε στο 89', όταν ο Πολίμος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκάκη για το 0-1 και... λύτρωσε την ομάδα του! Οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση δύο φορές, αλλά αστόχησαν από πλεονεκτική θέση και τις δύο!

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Παναγιώτου, Μασούρας, Χούσος, Βουκμίροβιτς, Καψάλης (69′ Μπαντέ), Γυφτοκώστας (57′ Σεράνο), Τζιώρας (83′ Ροντρίγκες).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Παπατόλιος (65′ Μαυριάς), Φουρλάνος (83′ Μοσνί), Κολ, Ελευθεριάδης (60′ Κυνηγόπουλος), Μπαστακός, Κόβασετς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα