Εργοτέλης - Σπάρτη 1-1

Gazzetta team
Εργοτέλης - Σπάρτη 1-1

bet365

Εργοτέλης και Σπάρτη έμειναν στο 1-1, με τους Κρητικούς να χάνουν έδαφος στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης, ενώ οι Λάκωνες έμειναν στην πρότελευταία θέση σε ισοβαθμία.

Βαθμό έπειτα από δυο αγωνιστικές πήρε η Σπάρτη, που προηγήθηκε χάρη στο πέναλτι του Γκαλβάο στο 27’, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, αφού ο Μπουτσάκης ισοφάρισε στο 67’και οδήγησε το παιχνίδι στην ισορροπία. Από το 85’ και μετά, συν τα έξι λεπτά των καθυστερήσων, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, αφού είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους όταν ο Ρόμο τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός αγωνιστικού χώρου, μην μπορώντας να συνεχίσει.

Με την ισοπαλία ο Εργοτέλης έφτασε τους 27 βαθμούς, στο -6 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ η Σπάρτη μετράει 15, καταλαμβάνοντας τη 14η θέση, εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης (46’ Κατσούρρι), Κοιλιάρας, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (59’ Ροβίθης), Μπρους, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (70’ Καπνίδης)

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Πάντος, Κολτσίδας, Λώλος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης (78’ Κρασνίκι), Αρώνης, Τιεντσέ, Νάτσης, Αγγελόπουλος (65’ Τιράρ), Γκαλβάο (30’ λ.τ Ρόμο), Καινούργιος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα