Εργοτέλης - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Gazzetta team
Εργοτέλης - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

bet365

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού με 1-0 στο Κρητικό ντέρμπι κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Άλμα τετράδας από τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε στο Κρητικό ντέρμπι του ΑΟΧ Κισσαμικού 1-0 κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση, περιμένοντας τα παιχνίδια της Κυριακής.

Η ομάδα του Ηρακλείου, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι κι απείλησε από τα πρώτα λεπτά, αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, ο Κούατενγκ έκανε την μπαλιά, αυτή πέρασε απ' όλους προ κενής εστίας και κατέληξε στην άλλη πλευρά, από εκεί έγινε σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Έφορντ έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Τσέλιος στο 46' βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε ένα ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λαζαρίδη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 65' με τον Ρίσκι να κάνει διαγώνιο σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 73', ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για το 1-1. Συγκεκριμένα, ο Κάσσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κατσιμήτου με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Εργοτέλη να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (77’ Κατσούρρι), Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (88’ Καπνίδης), Έφορντ, Κουατένγκ (69’ Ροβίθης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Ζιούλης, Παπαχρήστος (Κάσσος), Φαζός, Σισέ, Σελινιωτάκης (49’ Γκίνη), Σάλιακας, Μουμίν, Χαλκιαδάκης (55’ Αρναρέλλης), Ρίσκι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα