Ηρακλής - Πλατανιάς 2-2 (vid)

Gazzetta team
Ηρακλής - Πλατανιάς 2-2 (vid)

bet365

Ο Ηρακλής μέχρι το 94' είχε στα χέρια του τη νίκη επί του Πλατανιά και την τέταρτη θέση, όμως σε εκείνο το λεπτό ο Μπιανκόνι με δεύτερο προσωπικό τέρμα ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην τέταρτη θέση... πέταξε ο Ηρακλής στο 94'! Ο Γηραιός, μέχρι κι εκείνο το λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ του Πλατανιά με 2-1 κι ανέβαινε στην τέταρτη θέση, όμως οι Κρητικοί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης κι έφυγαν με τον βαθμό από την Θεσσαλονίκη.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το παιχνίδι είχε αρχίσει ιδανικά για τον Ηρακλή, με την ομάδα του Ρόκα να ανοίγει το σκορ στο 2' με τον Περόνε να κόβει στον Βιτλή κι αυτός με διαγώνιο σουτ να ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο κι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με το ημίχρονο να λήγει 1-0.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς αιφνιδίασε τον Γηραιό! Στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο ματς, ο Μπιανκόνι με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 62'. Ωστόσο, η ομάδα του Ρόκα βρήκε τον τρόπο να πάρει και πάλι το προβάδισμα οχτώ λεπτά αργότερα με έναν αρκετά περίεργο τρόπο.

Συγκεκριμένα, στο 70' ο Ορφανίδης έδωσε στον Περόνε κι αυτός προσπάθησε να κάνει κοντρόλ, με την μπάλα όμως να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα. Τα αίματα... άναψαν στο 74', όταν ο Τσαμούρης είδε την κόκκινη κάρτα σε μια φάση όπου κόλλησε το πρόσωπό του στον Κωστούλα, με το ριπλέι ωστόσο να μην δείχνει αν όντως τον χτύπησε ή ο παίκτης του Ηρακλή έπεσε στο έδαφος απλά με την επαφή.Τελικά ο Πλατανιάς, ακόμα και με παίκτη λιγότερο κατάφερε να βρει τον τρόπο να φύγει με τον βαθμό από το Καυτανζόγλειο.

Στην τελευταία ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης στο 94', ο Μπιανκόνι έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ με την άμυνα του Ηρακλή να πιάνεται στον... ύπνο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που στέρησε από τον Γηραιό την τέταρτη θέση και κράτησε σε αυτή την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35’ Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπουγιού, Κλέιτον (61’ Ορφανίδης), Περόνε (79’ Πτηνόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης (83’ Χ. Ποζατζίδης), Στ. Ποζατζίδης (80’ Κωστίκος), Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Μάικιτς (66’ Μποσέτι), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Ουές, Νίλι, Μπιανκόνι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα