Ηρακλής - Εργοτέλης 2-1

Νίκος Μαρούδας
Ηρακλής - Εργοτέλης 2-1

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε του Εργοτέλη 2-1 και πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά ο Ηρακλής κέρδισε τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο κι έδειξε να αρχίζει δείγματα... ζωής! Ο «Γηραιός», επικράτησε 2-1 σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι.

Στο 23', η ομάδα του Ηρακλή πήρε... κεφάλι στο σκορ όταν μετά από λάθος του Μπάτζιου, ο Ντούνης έκλεψε και πλάσαρε για το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Χασομέρη σταμάτησε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Μαζουλουξής στο 42' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής τα βρήκε αρκετά σκούρα! Στο 62' απείλησε με κεφαλιά του Χασομέρη να απομακρύνεται από τον Κατσιμήτρο, αλλά από εκεί και πέρα οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν ελάχιστες. Τελικά, στο 83', βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Περόνε να πλασάρει για το 2-1. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά ο Βοσνιάδης σταμάτησε την όποια προσπάθεια και ο Ηρακλής πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη του ανεβαίνοντας στην 7η θέση της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Κλέιτον (63' Παναγιωτούδης), Χασομέρης (76' Ρόβας), Ντούνης, Περόνε (86' Πτηνόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς (65' Οικονόμου), Μπουρσέλης (58' Γροντής), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (36' Λαμπάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα