«Μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν καθαρός»

Gazzetta team
«Μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν καθαρός»

bet365

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε για την ακύρωση της συμφωνίας της για την απόκτηση του Αήττητου Σπατών κάνοντας λόγο παράλληλα για ωμή παρέμβαση της διοίκησης στον προπονητή πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Την ημέρα που ο Αήττητος φιλοξένησε στο Κυπελλο τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καγιούλης άκουσε με έκπληξη-σύμφωνα με τον ίδιο- μετά από συζητήσεις 30 ημερων τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να ακυρώνει τη συμφωνία για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Αήττητου Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωνε παραίτηση πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ από τον πάγκο της ομάδας καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο του. Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Νίκος Καγιούλης αναφέρθηκε εκτενέστατα στις παρεμβάσεις αυτές.

«Απέσυρα το ενδιαφέρον μου στηρίζοντας ταυτόχρονα τον προπονητή που παραιτήθηκε, αφού τα όσα ζήσαμε δεν συνάδουν με το υγιές ποδόσφαιρο που πρεσβεύουμε. Παρεμβολές από μέρος της διοίκησης λίγο πριν αρχίσει το ματς ,δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούν. Κατάρτιση αρχικής ενδεκάδας, ποιοι δλδ. θα παίξουν, πως θα παίξουν για οποιοδήποτε σκοπό, δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ στην Γερμανία.

Παράλληλα οι αλλαγές λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστών στη διάρκεια του ματς που δεν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο νομίζω πως δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε. Να ξεκαθαρίσω πως στο ματς ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθαρά και οτι συνέβη δεν αφορά επ ουδενί τον ΠΑΟΚ. Εν κατακλείδι θα πω πως αν δεν υπάρχει καθαρό περιβάλλον και κανόνες δεν είναι δυνατόν να επενδύσω στην Ελλάδα υπό αυτή την κατάσταση. Πιστέψτε με είμαι πολύ απογοητευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα