Δικαιώθηκε και ανέβηκε κορυφή ο Βόλος

Gazzetta team
Δικαιώθηκε και ανέβηκε κορυφή ο Βόλος

bet365

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έστω και πρωτόδικα είναι ο Βόλος, με τους Βολιώτες να δικαιώνονται στην ένστασή τους για το ματς με την Δόξα και να παίρνουν το ματς με 3-0.

Τον Βόλο δικαίωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League. Οι Βολιώτες είχαν καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Δόξα επειδή οι Δραμινή είχαν βάλει ως γιατρό του αγώνα τον γιατρό της ομάδας. Οι... μαυραετοί είχαν κερδίσει με 2-1, με τον ΝΠΣ Βόλο να παίρνει τη νίκη πρωτόδικα στα χαρτιά επικρατώντας με 3-0 και έτσι να ανεβαίνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE εξέδωσε την παρακάτω απόφαση :

Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 2 του ΚΑΠ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα, που διεξήχθη την 4-11-2018 στην Δράμα μεταξύ των ” ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ”, υπέρ της τελευταίας με σκορ 3 – 0.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα