Σπανός: «Χρειάζεται χρόνος για να καλυφθούν οι απώλειες βαθμών»

Gazzetta team
Σπανός: «Χρειάζεται χρόνος για να καλυφθούν οι απώλειες βαθμών»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός, μίλησε για τους χαμένους βαθμούς της Κέρκυρας, αλλά και τις εξελίξεις στον Ηρακλή.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis 95,5»:

Για τα πρώτα συμπεράσματά από τη Football League: «Κάθε αγωνιστική κρύβει και μια έκπληξη. Οι ομάδες που ξεκίνησαν ως φαβορί είχαν μια κοιλιά στην αρχή, όμως βρήκαν τα πατήματά τους και ξεκινούν να κερδίζουν και να παίρνουν βαθμούς. Οι ομάδες αουτσάιντερ όπως ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει να εντυπωσιάζει».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει βρει τα πατήματά του και σίγουρα θα είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».

Για την πορεία της Κέρκυρας: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, τώρα έχουμε τρεις σερί νίκες και θα πάρουμε κι άλλους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια με βάση από αυτά που βλέπω στις προπονήσεις από τους παίκτες μου. Πάντως, οι απώλειες που κάναμε στην αρχή θέλουν αρκετό χρόνο για να καλυφθούν».

Για τη φυγή του Παύλου Μυροφορίδη:«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Ηρακλής δεν ήξερε αν θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν υπήρχε κεφάλαιο, δεν υπήρχε ρόστερ και ξαφνικά ήρθαν παίκτες και προπονητής. Βρέθηκε και χρηματοδότης και η ομάδα συμμετέχει και διεκδικεί και την άνοδο. Η πορεία του Μυροφορίδη δείχνει ότι όπου πάει παίρνει πρωτάθλημα. Τον αδικεί ο τρόπος που έφυγε και τα όσα του καταλόγισαν για το ρόστερ που έχτισε στην ομάδα. Έχασε ένα μεγάλο όπλο ο Ηρακλής με την αποχώρηση του Παύλου».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα