Άδειο το ιατρικό δελτίο του Πλατανιά ενόψει Κισσαμικού

Gazzetta team
Άδειο το ιατρικό δελτίο του Πλατανιά ενόψει Κισσαμικού

bet365

Ο Πλατανιάς κοντράρεται με τον Κισσαμικό (21/11, 15:00) για την Football League και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Τάτση.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τον Πλατανιά, ξεκίνησε, αφού την Τετάρτη (21/11/18, 15:00) υποδέχεται τον Κισσαμικό στα Περιβόλια και βέβαια στόχος δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Το θετικό για τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιάννη Τάτση, είναι ότι στη σημερινή προπόνηση είδε τους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου να μπαίνουν στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Καραγκούνης, ο Ουές και ο Παπανικολάου έχουν ακόμα… σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκαν το Σάββατο, αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ρουσσάκης που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 32’ του αγώνα με τον Απόλλωνα, επίσης εξαιτίας χτυπήματος.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League, θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, ενώ όπως έχει συμβεί και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, η αποστολή θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα