Με Κλέιτον στην Πάτρα ο Ηρακλής

Με Κλέιτον στην Πάτρα ο Ηρακλής

Gazzetta team
Με Κλέιτον στην Πάτρα ο Ηρακλής

bet365

Με τον Σίλβα Κλέιτον στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ηρακλής στην Πάτρα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Χωρίς τους Τάι, Καζναφέρη και Κανακούδη που παραμένουν τραυματίες, αλλά με τον Σίλβα Κλέιτον στην αποστολή, θα ταξιδέψει ο Ηρακλής στην Πάτρα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Γηραιού ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή (18/11) εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο την Παναχαϊκή (15.00).

Σ’ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Σίλβα Κλέιτον ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από έναν μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του αγώνα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αντίθετα, οι Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι), Κώστας Καζναφέρης και Πέτρος Κανακούδης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η ομάδα, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στη Μίκρα, γευμάτισε και στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό την Πάτρα

Στην αποστολή του Ηρακλή: Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Χουσεΐν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Φώτης Γεωργίου

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα