Κατσουράνης: «Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε τόσο νωρίς»

Κατσουράνης: «Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε τόσο νωρίς»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Κανένας τίτλος δεν κρίθηκε τόσο νωρίς»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε σε συνέντευξή του για την εξέλιξη της φετινής Football League, υπογραμμίζοντας πως παρά το κακό της ξεκίνημα η Παναχαϊκή δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για την πρωτιά.

Νιούπορτ – Πλίμουθ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας ο τεχνικός διευθυντής των Πατρινών ανέφρε πως είναι πολύ νωρίς για να κριθεί οποιαδήποτε ομάδα, αν και υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου για την απόδοση στα πρώτα παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τώρα η Παναχαϊκή μετράει μια ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Αιγινιακό (2-2), μια νίκη επί της Σπάρτης (1-0) και μια ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0), με 4 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Προβληματιζόμαστε για το κακό ξεκίνημα της ομάδα, όμως νομίζω πως σιγά, σιγά θα βελτιωθεί. Θα βρει ακόμη καλύτερο ρυθμό και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πέρσι η Παναχαϊκή έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος όχι. Συμβαίνουν αυτά. Παλεύουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είναι ό,τι παρουσιάζει κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο και η διάρκεια που έχει. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 3η αγωνιστική και υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα