Σπάρτη - Εργοτέλης 0-2

Gazzetta team
Σπάρτη - Εργοτέλης 0-2

bet365

Μετά το διπλό στα Χανιά, ο Εργοτέλης, θέλει να φύγει με το τρίποντο κι από την Σπάρτη. LIVE στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης από το gazzetta.gr.

Πέρασε κι από την Σπάρτη ο Εργοτέλης, που επικράτησε 0-2 και έφτασε στο 3/3 στο πρωτάθλημα της Football League.

Συνεχίζει απτόητος ο Εργοτέλης! Οι Κρητικοί, πέρασαν από την έδρα της Σπάρτης, επικρατώντας 0-2 και έμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος κάνοντας το 3/3.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Εργοτέλης, άνοιξε το σκορ στο 21' από την άσπρη βούλα με τον Τσέλιο να ευστοχεί και να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν χωρίς να καταφέρουν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας και παράπονα από την διαιτησία.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν και πάλι ανώτερη και απείλησε στο 72' σε μια φάση διαρκείας. Αρχικά ο Έφορντ σούταε με τον Σταματόπουλο να σώζει, η μπάλα έφτασε στον Ιατρούδη ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας με τον Φραγκούλη να απομακρύνει και τελικά πάλι ο Έφορντ σούταρε άουτ! Τρία λεπτά αργότερα όμως ήρθε το δεύτερο γκολ που σφράγισε τη νίκη για τον Εργοτέλη.

Ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Στο 88', οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 0-3, αλλά το σουτ του Έφορντ σταμάτησε στο δοκάρι. Κάπως έτσι, ο Εργοτέλης πήρε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League σε τρεις αγωνιστικές φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοβ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος, Κωνσταντινόπουλος (80' Σαραντόπουλος), Μαντζίρης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Λαμπάκης (86' Οικονόμου), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (70' Μπουρσέλης), Τσέλιος, Έφορντ, Κουατέγκ (46' Καπνίδης), Iατρούδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα