Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα ο Πλατανιάς

bet365

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς της πρεμιέρας της Football League με τον Αήττητο Σπάτων.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ενημέρωση των Κρητικών έχει ως εξής: «Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Η ομάδα μας υποδέχεται στο Μάλεμε το Σάββατο (27/10, 16:00) τον Αήττητο Σπάτων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και βέβαια στόχος είναι αυτό το πρώτο βήμα να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα άρχισε ουσιαστικά από σήμερα με απογευματινή προπόνηση, με τον τεχνικό του Πλατανιά, κ.Γιάννη Τάτση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα κράτησε περίπου 80 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις δύναμης. Στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην τεχνική και στην τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μάλεμε, καθώς στα Περιβόλια έχει πραγματοποιηθεί επισπορά του χλοοτάπητα και πως ο Πλατανιάς θα επιστρέψει σε αυτά στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα