Απόλλων Λάρισας: «Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά»

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας: «Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Λάρισας ανέφερε πως έχουν λυθεί τα θέματα με τις προσφυγές παικτών και πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League 2018-19

θέλει να ενημερώσει επισήμως όλους τους φιλάθλους, ότι η φετινή της αγωνιστική προσπάθεια χρίζει της υποστήριξης όλων των Λαρισαίων ποδοσφαιρόφιλων.

Τους καλεί δε, να βρεθούν μαζικά στην πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή (28/10, 15.00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλωνας μας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. Κασσιόπης (Κέρκυρα).

Παράλληλα για να μη υπάρχουν απορίες ούτε και ενδόμυχοι ενδοιασμοί, ενημερώνει τα εξής:

Είναι γνωστόν ότι κάποιοι (πρώην πλέον) ποδοσφαιριστές μας, επέλεξαν τον δρόμο της προσφυγής, όμως πρόθεση, τόσου του μεγαλομετόχου κ. Παναγιώτη Μαντζανά όσον και όλης της ΠΑΕ είναι να αποπληρωθούν οι παίκτες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.

Οι Κανούλας και Δημολιός που έχουν την νομική επιστασία από τον ΠΣΑΠ, προφορικά μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον κ. Μαντζανά είναι σε διαδικασία συμβιβασμού και αναίρεσης των προσφυγών τις επόμενες ημέρες.

Επίσης για τους Ανδρέου Ι. και Συράκο που επέλεξαν και αυτοί τον δρόμο μέσω των προσφυγών, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έχει επελέξει να μπεί άμεσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα και εφόσον λάβει τις προσφυγές στα χέρια της, σε διαδικασία συμβιβασμού με την δικηγόρο αυτών, τακτοποιώντας και αυτές τις οικονομικές εκκρεμμότητες.

Τώρα αναφορικά με τους οκτώ (8) ποδοσφαιριστές που έχουν νομικό εκπρόσωπο τον κ. Ζελελίδη ήτοι οι Ανδρέου Ε., Παπαζαχαρίας, Καρακατσάνης, Φιρινίδης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Τσιλούλης, Μαυριάς, ήδη ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Αργύρης Λίβας μίλησε και συμφώνησε με τον κ. Ζελελίδη και εντός, ίσως και αυτής της εβδομάδος θα καταβληθούν τα μισά χρήματα και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμβιβασμού με όλα τα μέτωπα σχεδόν που είχαμε "ανοικτά" σαν ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν δεν συνάδει καμμία ανησυχία από τυχόν δημοσιεύματα, περί αφαιρέσεις βαθμών ή δημιουργίας εντυπώσεων, ενώ ο σκοπός του μεγαλομετόχου αλλά και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι να υπάρξει πλήρη απαλλαγή από τις περσινές οικονομικές υποχρεώσεις, ούτως ώστε απρόσκοπτα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρωθούν στην όσο καλύτερη πορεία της ομάδας μας, φέτος και φυσικά στην επίτευξη των όποιων στόχων έχουν τεθεί, με κυριότερο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα προσφέρει θέαμα και θα ευχαριστεί, χωρίς σκοπιμότητες, με την απόδοση του, τους φιλάθλους μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα