Κάμπος και... 14 παίκτες στον Πλατανιά

Gazzetta team
Κάμπος και... 14 παίκτες στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Κάμπος και... 14 παίκτες!

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς κ.Μανώλη Μαθιουλάκη με τον τεχνικό διευθυντή κ.Βασίλη Αμανατίδη και τον γενικό αρχηγό κ.Δημήτρη Μαθιουλάκη που είχε ως θέμα τον σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα της ομάδας μας ενόψει της νέας χρονιάς.

Είναι δεδομένο ότι οι κινήσεις που γίνονται και οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί από τον Αμανατιδη, είναι επιπέδου Super League, όπως είχε επισημανθεί και είχε ζητηθεί στο ξεκίνημα της συνεργασίας και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με αξιόλογο προπονητή (αυτός αναμένεται να είναι ο Κάμπος) καθώς και με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς και με 14 παίκτες.

Τόσο οι προπονητές, όσο και οι παίκτες θα ανακοινωθούν και επίσημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 25 Ιουλίου, αρχικά στο Μάλεμε και στη συνέχεια σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα