Κοέλιο: «Δεν έχω πάρει ούτε έναν μισθό από τον ΟΦΗ»

Κοέλιο: «Δεν έχω πάρει ούτε έναν μισθό από τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Κοέλιο: «Δεν έχω πάρει ούτε έναν μισθό από τον ΟΦΗ»

bet365

Σε συνέντευξη με τίτλο «Ο Ζοζέ Κοέλιο ζει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα», ο Πορτογάλος άσος του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα Record, αναφέροντας πως στα τετράμηνο που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν έχει πληρωθεί από τους Κρητικούς.

«Δεν έχω λάβει κανένα μισθό από τότε που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση υποσχέθηκε πολλά, αλλά ποτέ δεν εκπληρώθηκε τίποτα. Η επιθυμία μου τώρα είναι να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο κι ελπίζω να έχω πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοέλιο, που αποκτήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου από την πολωνική Περσέλα κι έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια της Football League, πετυχαίνοντας δυο γκολ και δίνοντας ισάριθμες ασίστ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αποκάλυψε τον κομβικό ρόλο του συνδέσου των ποδοσφαιριστών, εννοώντας μάλλον τον ΠΣΑΠ, αν και δεν το διευκρίνισε, στο να καταφέρει να επιστρέψει στην πατρίδα του: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ταχύτητα με την οποία έδρασαν. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν να μου πληρώσουν το ταξίδι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα