Αυτά είναι τα δεδομένα για Πλατέλλα

Αυτά είναι τα δεδομένα για Πλατέλλα

Αυτά είναι τα δεδομένα για Πλατέλλα

bet365

Άρης και Βαγγέλης Πλατέλλας θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν σε νέα βάση αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας τους. Και θα χρειαστούν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να συμφωνήσουν.

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πριν από περίπου δέκα μήνες οι δύο πλευρές ουσιαστικά ένιωσαν τις ανάγκες τους. Ο μεν Άρης αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά για το επίπεδο ποδοσφαίρου της Football League. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν ό,τι καλύτερο διέθετε η ελληνική αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο δε έμπειρος επιθετικός ήταν σε δύσκολη κατάσταση διότι – μετά την αποδέσμευσή του από τον Ατρόμητο – περίμενε ότι θα λάμβανε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Superleague, αλλά διαπίστωσε ότι οι προοπτικές που του παρουσιάστηκαν δεν ήταν ανάλογες των επιθυμιών του. Εκείνον τον Σεπτέμβρη, Άρης και Πλατέλλας βρήκαν σημείο τομής με τη συμφωνία ότι εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδό της στη Superleague θα συζητήσουν σε νέα βάση.

Τότε οι δύο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο προέβλεπε να εισπράξει ο παίκτης ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν. Το συγκεκριμένο συμφωνητικό (κατά την πλευρά του παίκτη) έπαψε να είναι σε ισχύ, ενώ η αντίστοιχη άποψη της ΠΑΕ είναι ακριβώς η αντίθετη.

Τον περασμένο Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών όπου και διαπιστώθηκε διαφωνία στο οικονομικό. Ο μεν παίκτης θέλει να εξαργυρώσει τη φετινή χρονιά, ζητάει περισσότερα χρήματα, ενώ παράλληλα θέτει ως όρο την καταβολή των οφειλόμενων. Ο δε Άρης δεν θέλει να δώσει περισσότερα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί πριν από περίπου δέκα μήνες. Και μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βρουν το σημείο τομής, όπως έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα