Η σφραγίδα Γκώνια και τα γκολ α λα «Playstation» του Εργοτέλη! (video)

Η σφραγίδα Γκώνια και τα γκολ α λα «Playstation» του Εργοτέλη! (video)

bet365

Απίθανα πράγματα από τον Εργοτέλη που πέτυχε τρία γκολ σπάνιας ομορφιάς σε διάστημα έξι λεπτών μετατρέποντας το εις βάρος του 0-1 σε 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Καταλογίστηκαν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα Μάιντζ - Φράιμπουργκ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Εργοτέλης παίζει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Football League με τον Τάκη Γκώνια να έχει βάλει ήδη την σφραγίδα του στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας προσφέροντας θέαμα και ουσία.

Όμορφοι συνδυασμοί, ποδόσφαιρο κατοχής, πρέσινγκ, αλλά και συνεχείς πάσες που θυμίζουν το «τίκι-τάκα» των ομάδων του Γκουαρδιόλα μέχρι η μπάλα να φτάσει στον παίκτη που βρίσκεται σε θέση βολής (συνήθως ο Κάιπερς)!

Η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε να χάνει από την Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 26ης της Football League, όμως σε διάστημα έξι λεπτών στην επανάληψη σημείωσε τρία τέρματα και έφτασε σε σπουδαία επικράτηση (3-1).

Θα πρέπει να γίνει ειδική μνεία στα δύο πρώτα γκολ του Εργοτέλη των Κάιπερς και Σταματάκου, τα οποία προήλθαν από φάσεις που θύμιζαν videogames στο Playstation.

Οι παίκτες της ομάδας του Τάκη Γκώνια κυκλοφόρησαν με αριστοτεχνικό τρόπο την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έπειτα από υπέροχες ασίστ βρήκαν δίχτυα.

Ένας ακόμη δείγμα της αθόρυβης δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο σε πείσμα της πλειοψηφίας των ομάδων που δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε δέκα πάσες...

Δείτε τα γκολ του Εργοτέλη (8΄52)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα