Πανσερραϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-2

Gazzetta team
Πανσερραϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-2

bet365

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε του Πανσερραϊκού εκτός έδρας με 0-2 ανέβηκε στην τέταρτη θέση, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στους Σερραίους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Με το διπλό έφυγε από τις Σέρρες ο ΑΟΧ Κισσαμικός, καθώς επικράτησε 0-2 του Πανσερραϊκού ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με το 0-0 να μην αλλάζει και να είναι το σκορ του πρώτου μέρους, με τις φάσεις που έγιναν να μην είναι άξιες αναφοράς.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Άλλη εικόνα είχαμε όμως στην επανάληψη. Στο 62', ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Λεμονής με προβολή μετά από διαγώνια πάσα του Ξυδά έκανε το 0-1. Εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71', ο Χαλκιαδάκης μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκίνη και λανθασμένη έξοδο του Ρίσιτς έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι στο 78', έχασαν την ευκαιρία τους να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι, όταν ο Πόζογλου έπιασε ένα σουτ και είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε τίποτα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να ανεβαίνει τέταρτος και τον Πανσερραϊκό να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δει αν θα βρεθεί κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59' Στέβιτς), Ποζατζίδης (80' Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89' Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10' Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73' Σάλιακας), Λέο (80' Νικόλτσης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα