Τέσσερις ανατροπές και 11 γκολ στα… τελειώματα

Τέσσερις ανατροπές και 11 γκολ στα… τελειώματα

Τέσσερις ανατροπές και 11 γκολ στα… τελειώματα

bet365

Τα λόγια έχουν αξία όταν αποδεικνύονται στην πράξη. Και τουλάχιστον στην περίπτωση του Άρη η άποψη ότι… «παλεύει τους αγώνες μέχρι τέλους», αποδεικνύεται μέσα από τις τέσσερις ανατροπές αλλά και τα 11 γκολ που σημείωσαν οι «κίτρινοι» στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Κάντιθ - Ουέσκα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού, ο «χρυσός» σκόρερ του Άρη Γιάννης Πασάς αναφέρθηκε κυρίως στη φιλοσοφία αυτής της ομάδας και στην άρνησή της να συμβιβαστεί με ένα αρνητικό αποτέλεσμα. «Έχουμε νοοτροπία νικητή», είπε και συμπλήρωσε… «παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους». Αυτό αποδεικνύεται εξάλλου μέσα από τις τέσσερις ανατροπές που έκανε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Γιατί σε αυτές απέναντι σε Εργοτέλη, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή προστέθηκε κι αυτή με τον Κισσαμικό δεδομένου του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Οι ανατροπές δείχνουν χαρακτήρα, αποδεικνύουν το μέταλλο κάθε ομάδας.

Όπως και ο αριθμός των τερμάτων στα τελευταία λεπτά, πολλώ δε μάλλον όταν δίνουν βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σκοράρει έντεκα γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων, κάποια εξ’ αυτά έδωσαν βαθμούς. Δηλαδή, απέναντι σε Τρίκαλα, Βέροια, Εργοτέλη (εκτός) σκόραραν οι Παυλίδης (90+1), Πασάς (90’) και Πλατέλλας (89’) αντίστοιχα κι αυτά τα γκολ έδωσαν εννιά βαθμούς. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και τα γκολ των Διαμαντόπουλου, Τζανακάκη μετά το 89ο λεπτό στις Σέρρες στο 1-3 του Πανσερραϊκού και φυσικά του Γιάννη Πασά απέναντι στον Κισσαμικό. Συνολικά, αυτά τα έξι γκολ έδωσαν 15 βαθμούς στους «κίτρινους». Στα πιο σημαντικό γκολ της χρονιάς εντάσσεται κι αυτό του Μάρκου Ντούνη στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή στο 88ο λεπτό το οποίο δεν έδωσε νίκη, αλλά χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και το πλεονέκτημα έναντι της πατρινής ομάδας σε περίπτωση ισοβαθμίας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα