Οι σκέψεις για τον Μουμίν και η ικανοποίηση για Νίκιτς

Οι σκέψεις για τον Μουμίν και η ικανοποίηση για Νίκιτς

Οι σκέψεις για τον Μουμίν και η ικανοποίηση για Νίκιτς

bet365

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί ένα δύσκολο πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων και ταυτόχρονα να καταστρώσει τα σχέδιά του συνυπολογίζοντας την απουσία του Χαντί αλλά και την τιμωρία του Μουμίν.

Ο Άγγελος Χαντί θα αναχωρήσει την Πέμπτη (15/3) από τη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω απουσιών στους αγώνες με την Εθνική Ιορδανίας θα απουσιάσει από τους δύο επόμενους αγώνες απέναντι σε Παναχαϊκή και Κισσαμικό. Αν μη τι άλλο, η απουσία του έμπειρου μεσοεπιθετικού αφαιρεί μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Σπανό ο οποίος όμως έχει να διαχειριστεί και την τιμωρία του Χουσείν Μουμίν. Ο τελευταίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών μέσα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ληφθεί απόφαση για τους αγώνες στους οποίους θα μείνει εκτός. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ενώ ο Δημήτρης Σπανός καλείται να αποφασίσει μεταξύ αυτού με την Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Σκόραρε ο Λουκάκου το πρώτο γκολ του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στα δύο παιχνίδια στα οποία θα απουσιάσει, ο άνθρωπος που θα επιφορτιστεί τις αγωνιστικές ευθύνες του είναι ο Μπράνισλαβ Νίκιτς αν και πρόκειται για δύο παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ο Σέρβος μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στη χθεσινή(12/3) νίκη επί του Εργοτέλη, γενικώς στους «κίτρινους» έχουν επενδύσει στην παρουσία του και δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού. Ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε τον Νίκιτς ως τον «πιο άτυχος παίκτη της χρονιάς» και επιχειρηματολόγησε λέγοντας ότι «στο πικ της απόδοσής του έπαθε τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα