Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας 2-1

Gazzetta team
Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας 2-1

bet365

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Πανσερραϊκός επικρατώντας του Απόλλωνα Λάρισας με 2-1.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ήθελε μόνο τη νίκη για να πάρει ανάσα. Μια νίκη που κατακτήθηκε με τα... λιοντάρια να επικρατούν με 2-1 και να φτάνουν τους 19 βαθμούς τέσσερις πίσως από τον Εργοτέλη που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά την ομάδα της Λάρισας, με την ήττα αυτή έμεινε πολύ πίσω από την διεκδίκηση του θαύματος που ήταν να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις, καθώς έμεινε τέταρτος με 34 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας στο πρώτο ημίχρονο να τελειώσουν το ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο διάστημα αυτό ήταν ο Γκούρτσας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 31' για να κάνει το 2-0 επτά λεπτά αργότερα (38'). Οι φιλοξενούμενοι από την πλευράν τους προσπάθησαν να κάνουν κάτι, αλλά το μόνο που μπόρεσαν ήταν να μειώσουν με τον Μαυρίας στο 84' χωρίς στον χρόνο που απέμεινε να μπορέσουν να κάνουν κάτι περισσότερο.

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Χατζητερζόγλου), Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κρητικός (60′ Δούμτσιος).

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυρίας, Αγροδήμος, Κανούλας, Σουλίδης (76′ Σανσανίτ), Τσιλούλης (68′ Καρακατσάνης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα