Ο Σπανός έθεσε θέμα παραίτησης αλλά δεν φεύγει

Ο Σπανός έθεσε θέμα παραίτησης αλλά δεν φεύγει

Ο Σπανός έθεσε θέμα παραίτησης αλλά δεν φεύγει

bet365

Ενδεικτικό γεγονός της απογοήτευσης που νιώθει ο Δημήτρης Σπανός μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Άρη στην Καλλιθέα είναι ότι ο ίδιος έθεσε θέμα παραίτησης μιλώντας στους παίκτες του.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Φαίνεται ότι οι διαδοχικές ισοπαλίες με Τρίκαλα και Καλλιθέα έβαλαν τον Άρη σε καθεστώς κρίσης. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει και από την ομιλία του Δημήτρη Σπανού στους παίκτες της ομάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Ελ Πάσο» καθώς ο ίδιος έθεσε θέμα παραίτησης λέγοντας ότι «αν θέλετε, φεύγω». Αυτή η στιγμή αδυναμίας του έμπειρου τεχνικού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καλλιθέα.

Επί της ουσίας, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα Σπανού στον Άρη, αυτό το μήνυμα έστειλε εξάλλου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Μυροφορίδης, στις δηλώσεις του και πιο συγκεκριμένα λέγοντας ότι… «δεν θα επιτρέψουμε κανέναν (εκ των έσω ή έξω) να διαλύσει αυτό που έχουμε δημιουργήσει».

Το βέβαιο είναι επίσης ότι με τις διαδοχικές απώλειες βαθμών, οι «κίτρινοι» έβαλαν εαυτούς σε δύσκολη θέση κι αυτή θα γίνει ακόμη δυσκολότερη αν μειωθεί η βαθμολογική διαφορά από την 3η Παναχαϊκή η οποία σήμερα(8/3) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εργοτέλη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα