ΑΟΧ Κισσαμικός - Εργοτέλης 0-3

Νίκος Μαρούδας
ΑΟΧ Κισσαμικός - Εργοτέλης 0-3

bet365

Ο Εργοτέλης πέρασε από την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού άνετα με 0-3 και πήρε τεράστια ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Τεράστιο διπλό για τον Εργοτέλη στην έδρα του πολύ δυνατού φέτος ΑΟΧ Κισσαμικού με 0-3. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και... καθάρισε την αναμέτρηση από το πρώτο κι όλας ημίχρονο.

Μόλις στο 1', ο Ροβίθης έκανε την σέντρα και ο Έφορντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το δεύτερο τέρμα του Εργοτέλη δεν άργησε πολύ να έρθει, καθώς στο 13' ο Κάιπερς μετά από ασίστ του Έφορντ διαμόρφωσε το 0-2. Τελικά ο Εργοτέλης είχε και τρίτο τέρμα πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 39' ο Έφορντ έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε στιγμή και κατάφερε να πάρει ένα άνετο και πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής, μειώνοντας στον 1 την διαφορά από την 12η Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46' Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (79' Βρεττός), Χαλκιαδάκης (55' Γκίνη), Ξύδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας (83' Οικονόμου), Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (70' Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ, Ροβίθης (60' Σταματάκος), Κάιπε

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα