«Κυριακή στο Χαριλάου»

«Κυριακή στο Χαριλάου»

«Κυριακή στο Χαριλάου»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε νέο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας ενόψει της αυριανής(4/3, 17:00) εντός έδρας αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, καλώντας τους να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, έχουν εξασφαλίσει διαφορά οκτώ βαθμών από την Παναχαϊκή η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας κι έχουν να δώσουν ακόμη έξι αγώνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη διάρκεια της εβδομάδας τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και οι παίκτες κάλεσαν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα για να υποστηριχθεί έμπρακτα η προσπάθεια του συνόλου του Δημήτρη Σπανού.

Παίξε νόμιμα στην τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη δεν υπολογίζει τον Πασά καθώς πέραν από τον τραυματισμό στους προσαγωγούς θα εκτίσει και ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστικής. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον αντικαταστήσει στην 11αδα ο Πασχάλης Κάσσος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα