Διαμαντόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Διαμαντόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτε»

bet365

Στην εξασφάλιση της ανόδου το συντομότερο δυνατό στάθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έπειτα από τη νίκη του Άρη στο Αιγίνιο, όπως και στην κριτική που δέχθηκε στο προηγούμενο διάστημα.

Ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα και αρχικά αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Αιγινιακός έχει δύσκολη έδρα, ενώ ήταν κακός και ο αγωνιστικός χώρος. Συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία που έχουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ματς που περνάει δεν ξαναγυρνάει και θέλουμε να τελειώσουμε την άνοδο το συντομότερο δυνατό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν φανταστικοί, ήταν στο γήπεδο παρά τις δύσκολες συνθήκες και μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό».

Σε ερώτηση για τον μεγαλύτερο εχθρό του Άρη, απάντησε: «Η κακή μας μέρα. Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε 16/16 νίκες αλλά πρέπει να είμαστε δυναμικοί. Μια νίκη έχει πολλούς συντελεστές. Μπορεί να είσαι και άτυχος, να μην μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα παίζει καλύτερα, βάζει περισσότερα γκολ και παράγει θέαμα».

Σχετικά με την κριτική που δέχθηκε στο προηγούμενο διάστημα, είπε: «Ο κόσμος πάντα θα έχει μια πικρία όταν χάνουμε ευκαιρίες. Ωστόσο, ο κόσμος που με στήριξε όμως ήταν πολύ περισσότερος και τον ευχαριστώ πολύ. Όλοι στάθηκαν κοντά μου. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ξέρω να το χειρίζομαι. Δε με επηρέασε αρνητικά. Για μένα είναι καλό να υπάρχει πίεση σε μια ομάδα, σαφώς είναι μεγαλύτερη όταν παίζεις στον Άρη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα