Αβέβαιο το μέλλον των παικτών της Βέροιας

Αβέβαιο το μέλλον των παικτών της Βέροιας

Gazzetta team
Αβέβαιο το μέλλον των παικτών της Βέροιας

bet365

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι σε διαβουλεύσεις με την ΕΠΟ, με σκοπό να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» να συνεχίσουν κάπου αλλού την καριέρα του
Η Βέροια αποχώρησε από το πρωτάθλημα και αυτόματα, οι παίκτες της έμειναν «ξεκρέμαστοι». Πριν καν εκπνεύσει ο Φλεβάρης ουσιαστικά για εκείνους ολοκληρώθηκε η σεζόν, χωρίς βέβαια να ευθύνονται. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν τελευταία επαφές μεταξύ του Π.Σ.Α.Π. και της Ε.Π.Ο., ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους κάπου αλλού. Κυρίως σε κάποια άλλη ομάδα της Football League, όπου και απομένουν 17 αγωνιστικές, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (π.χ. Μπαστιανός), που ήταν δανεικοί στη «βασίλισσα». Και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ούτε στις ομάδες που ανήκουν.
Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών έχει κινήσει τις σχετικές διαδικασίες και τις επόμενες ημέρες η Ομοσπονδία αναμένεται να απαντήσει, στο όπως φαίνεται δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών. Αλλωστε δεν ευθύνονται εκείνοι για ότι έγινε, κάτι που αναγνωρίζει και η πλευρά της πρώην, πλέον, ομάδας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα