Νέα αφαίρεση βαθμών για την Βέροια

Νέα αφαίρεση βαθμών για την Βέροια

Gazzetta team
Νέα αφαίρεση βαθμών για την Βέροια

bet365

Όλο και χειροτερεύουν τα πράγματα στην Βέροια, που μετά την αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές στον Αντόνιο Τόμας Γκονζάλες, την Τρίτη τιμωρήθηκε με ακόμα μια αφαίρεση τριών βαθμών για οδειλές αυτή την φορά στον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Μια ανάσα από την αποβολή της από το πρωτάθλημα είναι η Βέροια που τιμωρήθηκε για δεύτερη φορά με αφαίρεση τριών βαθμών για χρωστούμενα στον Ρομπέρτο Μπατιόν. Αν υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, τότε η ομάδα της Βέροιας θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. : 77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ROBERTO MIGUEL BATTION, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα