Σπανός: «Να είμαστε Πρωταθλητές και το καλοκαίρι»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Να είμαστε Πρωταθλητές και το καλοκαίρι»

bet365

Ο Άρης θα είναι στην πρώτη θέση με το τέλος του πρώτου γύρου στη Football League αλλά ο Δημήτρης Σπανός είπε ότι σημασία έχει να συμβεί το ίδιο με το τέλος του Πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε στην κάμερα της ΕΤ3 ότι «μας ενδιαφέρει να είμαστε Πρωταθλητές καλοκαιριού», ενώ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του. «Φάνηκε ότι η θέση του Πανσερραϊκού στη βαθμολογία είναι πλασματική. Πιστεύω ότι θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και θα σωθεί. Η δική μας νίκη έχει μεγάλη σημασία γιατί θεωρώ ότι είναι δύσκολο για μια ομάδα να περάσει από αυτό εδώ το γήπεδο. Σήμερα η ομάδα μου, μου έδειξε για πρώτη φορά ότι είναι για την πρώτη κατηγορία. Κράτησαν την μπάλα, δημιούργησαν φάσεις. Εκανε μια ώριμη και ουσιαστική», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε ο Άρης να διασπάσει την άμυνα του Πανσερραϊκού. «Έπρεπε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και να μην δεχθούμε τέρμα στις αντεπιθέσεις. Αυτό το κάναμε. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις του αντιπάλου στην άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν και το καλό αποτέλεσμα για εμάς ήρθε».

Σε ερώτηση για τον Μιχάλη Μπαστακό: «Είναι ένα νέο παιδί, έχει έρθει σε μια μεγαλύτερη ομάδα από εκεί που ήταν και εμείς πρέπει να του δώσουμε αυτά που πρέπει, να τον μπολιάσουμε σε αυτή την κατάσταση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα