Σπανός: «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν χειρότερες διαιτησίες»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σπανός: «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν χειρότερες διαιτησίες»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, στην αμυντική φιλοσοφία της Σπάρτης αλλά και στον τομέα της διαιτησίας, έπειτα από τη νίκη του Άρη με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της οποίας βασικός στόχος είναι η οργανωμένη άμυνα και η μία αντεπίθεση. Δουλέψαμε το παιχνίδι στις λίγες ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας. Είχαμε πάθος και διάθεση και καλή απόδοση. Όταν φτάνεις με 7-8 καθαρές ευκαιρίες σε 90 λεπτά αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει άμυνα στο 1/3 του γηπέδου, αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό θα αντιμετωπίζουμε. Κι εγώ ήθελα να κερδίσουμε με 3-0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και την όλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε ταπεινά, με πολύ σεμνότητα. Δεν βλέπουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες αλλά ο εαυτό μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθειά του μέχρι το τέλος».

Σε ερώτηση για τη φιλοσοφία της ομάδας κι αν βοήθησε η παρουσία του Μπαστακού, απάντησε: «Διαφωνώ ότι η ομάδα προσπαθούσε να παίξει με μεγάλες μπαλιές. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα συνεχώς αλλάζει πλευρά και μεταφέρει την μπάλα γρήγορα στην περιοχή. Όταν όμως μια ομάδα αμύνεται στο 1/3 του γηπέδου, είναι άλλο το παιχνίδι. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι στη μεταφορά της μπάλας».

Σχετικά με τη διαιτησία, είπε: «Νομίζω ότι θα δούμε και χειρότερα ή μάλλον είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και χειρότερα. Αν όμως μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θα τερματίσουμε 3οι. Πρέπει να ανταποκριθούμε με οποιοδήποτε τρόπο», είπε και ρωτήθηκε επιμέρους για τη σιγουριά. «Αυτό που βλέπω τον τελευταίο μήνα είναι μια… εμπλοκή, κάποιος κάτι πειράζει. Δεν είναι δικό μου θέμα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ πρέπει να κρατήσω ήρεμη την ομάδα. Υπάρχουν υπεύθυνοι και είναι εξαιρετικοί σ’ αυτό το κομμάτι, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής, θα μεταφέρουν στις αρμόδιες αρχές αυτό που πρέπει να σημειωθεί».

Σε ερώτηση για την απόδοση των Μπαστακού, Χαντί, είπε: «Για μένα ήταν ένα ρίσκο και η βασική μου σκέψη ήταν να μην κάψω τα παιδιά. Το ρίσκο το πήρα και απέτυχε. Είναι επαγγελματίες και θα βοηθήσουν στην έξυπνη κάθετη πάσα και στο τελείωμα της φάσης. Μην τους κρίνετε τώρα. Έχω άποψη και για τους δύο. Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο. Εγώ έχω το φταίξιμο που δεν έδειξαν αυτό που αξίζουν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα