Παρουσιάστηκαν οι τρεις στον Άρη

Παρουσιάστηκαν οι τρεις στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παρουσιάστηκαν οι τρεις στον Άρη

bet365

Με τη συμμετοχή των Μιχάλη Μπαστακού, Άγγελου Χαντί και Πέτρου Κανακούδη πραγματοποιήθηκε το σημερινό(2/2) πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Άρη. Οι τρεις παίκτες παρουσιάστηκαν στον Τύπο και αναφέρθηκαν στην προοπτική της ομάδας.

Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μιχάλης Μπαστακός αναφέρθηκε στα όσα του είπε ο Νίκος Λαζαρίδης με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στον Ατρόμητο. «Ο Νίκος μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη αλλά και από συζητήσεις που έκανα με τα παιδιά μου είπαν ότι το κλίμα είναι κατάλληλο. Νιώθω τυχερός που είμαι στην οικογένεια του Άρη και θα βάλω τα δυνατά μου ούτως ώστε να επιστρέψουμε στη Σουπερλίγκα. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν».

Ο Άγγελος Χαντί στάθηκε στην προοπτική που είδε μέσω της συνεργασίας του με τον Άρη. «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε ούτως ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αρμόζει και να σταματήσει να ταλαιπωρείται. Είδα την προοπτική, το μέγεθος του συλλόγου, τον κόσμο του. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Προσωπικά νιώθω διψασμένος για να παίξω».

Ο Πέτρος Κανακούδης σημείωσε αρχικά ότι… «είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Αυτό που έχω να πω και θα το λέω συνέχεια, είναι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξαν ρόλο κάποια σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Η Ίντερ Τούρκου μου έκανε πρόταση για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό, αλλά με την προοπτική του Άρη δεν το πολυσκέφτηκα».

Ρωτήθηκε μάλιστα για τη σχέση του με τον Τομ Παπαδόπουλο αλλά και τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει (μελλοντικά) τη θέση του υπευθύνου ακαδημιών στην ΠΑΕ Άρης. «Δεν ισχύει αυτό. Η δουλειά μου είναι να είμαι ποδοσφαιριστής. Σε ότι αφορά τον Τομ Παπαδόπουλο, η σχέση δεν είναι τωρινή, είναι μια σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα