Γιατί «χάλασε» του Βουό, στο προσκήνιο ο Μπαστακός

Γιατί «χάλασε» του Βουό, στο προσκήνιο ο Μπαστακός

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιατί «χάλασε» του Βουό, στο προσκήνιο ο Μπαστακός

bet365

Ο Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πάτρικ Βουό και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προσανατολίζεται στη σκέψη απόκτησης του Μιχάλη Μπαστακού από τον Ατρόμητο.

Τα φρουτάκια της Novomatic έφτασαν στην Sportingbet.gr, με μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει (όπως όλα δείχνουν) την καριέρα του ο Πάτρικ Βουό καθώς ο Άρης ουσιαστικά απέσυρε το ενδιαφέρον του αργά χθες (30/1) το βράδυ. Στην πραγματικότητα οι δύο πλευρές είχαν πλησιάσει στη συμφωνία αλλά μετά την αποδέσμευσή του από τη Λαμία, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης ζήτησε περισσότερα χρήματα κι εκεί με απόφαση του Παύλου Μυροφορίδη ο Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Για την ακρίβεια, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ σε επικοινωνία με τον πρόεδρο, Θόδωρο Καρυπίδη, του εξήγησε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα ήταν συμφέρουσα για την ομάδα.

Από τη στιγμή που δεν διαφοροποιήθηκε η θέση του παίκτη, ο Άρης άλλαξε ρότα και σύμφωνα με πληροφορίες στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Μιχάλη Μπαστακού. Ο παίκτης παραμένει δεσμευμένος με τον Ατρόμητο και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη. O Ατρόμητος είναι θετικός στην αποδέσμευση του παίκτη, αντιλαμβάνεται και την ανάγκη του ποδοσφαιριστή να πάει σε μια ομάδα για να παίξει, αλλά βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να μπει ποσοστό μεταπώλησης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα